Aantal Prijs
500 € 0,97
1.000 € 0,70
2.500 € 0,65
5.000 € 0,44
10.000 € 0,31
> 10.000 op aanvraag

De stuksprijzen zijn inclusief het ontwikkelen van de banner in een full color ontwerp aan beide zijden, inclusief alle bijkomende productiekosten zoals druk- en instelkosten en inclusief luchtvrachtkosten; exclusief BTW en exclusief lokale verzendkosten binnen Nederland.

Het artwork dient door u aangeleverd te worden als .EPS bestand. Een opmaaksjabloon sturen wij u op aanvraag graag toe. In overleg is het mogelijk om het artwork voor een meerprijs door ons op te laten maken.

ONZE PRIJZEN ZIJN ALL-IN!

Onze scherpe prijzen zijn inclusief een full colour bedrukking op beide zijden, inclusief alle bijkomende productiekosten zoals druk- en instelkosten en inclusief luchtvrachtkosten. De prijzen zijn netto, exclusief 19% BTW en exclusief lokale verzendkosten binnen Nederland.

LAAGSTE PRIJSGARANTIE!

Laagste prijs garantie!

Kop & Schouders biedt u de laagste prijs garantie. Dit betekent dat wij u het prijsverschil terugbetalen als u binnen 14 dagen na factuurdatum op een Nederlandse internetsite een lagere prijs voor het identieke product tegenkomt.

LEVERBAAR VANAF SLECHTS 500 STUKS!

De info-pen is al leverbaar vanaf 500 stuks. Voor aantallen boven 10.000 stuks maken wij graag een scherpe offerte. Klik hier voor uw offerteaanvraag.

MONSTER OP AANVRAAG

Wij sturen u graag op aanvraag een monster. Dit is geheel vrijblijvend en gratis! Klik hier voor uw aanvraag.

Voorbeelden: NS, BISON, STEP IN HOUSEDAGEN